0
Okseburger med pommes frites og cheddar
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Gluten, Sesam, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pommes frites
1 min.
Bag pommes frites

Tænd ovnen på 200 grader varmluft i god tid.

Bred pommes frites ud på en bageplade, og bag dem i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde.

hakket oksekødfarmhouse cheddar
5 min.
Lav hakkebøfferne

Form en hakkebøf pr. kuvert, og steg dem i 2-3 min. på hver side på en godt varm pande i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet, sort peber.

Når du har vendt bøffen, river du osten groft ud over bøffen, og lader den smelte, mens bøffen steger færdig. Du kan også servere osten i tern på siden, hvis ungerne bedre kan lide det.

brioche burgerbollericeberg
10 min.
Lav fyldet

Skær tomaterne i tynde skiver, og pluk salaten ud i blade.

Lun bollerne 2-3 min i ovnen.

20 min.
Anretning

Anret burgerne ved bordet med dine yndlingssaucer med pommes på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?