0
Okseburger med yoghurtremo, salat og jordskokkefritter

Okseburger med yoghurtremo, salat og jordskokkefritter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Selleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jordskokker
1 min.
Bag jordskokkerne

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær jordskokkerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i jordskokkerne undervejs for en jævn stegning.

hakket oksekød 3-6%
10 min.
Forbered bøfferne

Varm en pande op ved høj varme.

Forbered 1 bøf pr. person. Steg bøfferne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, så de får godt med farve, men stadig er røde i midten.

Krydr godt med salt og peber.

græsk yoghurt 2 %Piccalilly
20 min.
Rør remoen

Hæld yoghurten i en skål, og bland den med piccalilly.

Krydr med salt og peber.

salatrødløgsurdejs burgerboller
25 min.
Forbered grøntsagerne

Bag bollerne som angivet på pakken.

Skær rødløg og agurk i ringe, og pluk bladene fra stokken på salaten.

30 min.
Anretning

Byg burgeren med remo, bøffer, salat, løg, agurk og ketchup.

Servér jordskokkerne til.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Næringsindhold pr. person:

Energi:
565 kcal
Fedt:
16,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
60,2 g
heraf sukkerarter:
17,9 g
Kostfibre:
10 g
Protein:
38 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?