Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær jordskokkerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i jordskokkerne undervejs for en jævn stegning.
Varm en pande op ved høj varme.
Forbered 1 bøf pr. person. Steg bøfferne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, så de får godt med farve, men stadig er røde i midten.
Krydr godt med salt og peber.
Hæld yoghurten i en skål, og bland den med piccalilly.
Krydr med salt og peber.
Lun bollerne som angivet på pakken.
Skær rødløg og agurk i ringe, og pluk bladene fra stokken på salaten.
Byg burgeren med remo, bøffer, salat, løg, agurk og ketchup.
Servér jordskokkerne til.
Kundekommentarer ()