0
Okseburger med yoghurtremo, salat og jordskokkefritter

Okseburger med yoghurtremo, salat og jordskokkefritter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jordskokker
1 min.
Bag jordskokkerne

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær jordskokkerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i jordskokkerne undervejs for en jævn stegning.

hakket oksekød
10 min.
Forbered bøfferne

Varm en pande op ved høj varme.

Forbered 1 bøf pr. person. Steg bøfferne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, så de får godt med farve, men stadig er røde i midten.

Krydr godt med salt og peber.

yoghurt 3,5 %Piccalilly
20 min.
Rør remoen

Hæld yoghurten i en skål, og bland den med piccalilly.

Krydr med salt og peber.

salatrødløgburgerbolle
25 min.
Forbered grøntsagerne

Lun bollerne som angivet på pakken.

Skær rødløg og agurk i ringe, og pluk bladene fra stokken på salaten.

30 min.
Anretning

Byg burgeren med remo, bøffer, salat, løg, agurk og ketchup.

Servér jordskokkerne til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
565 kcal
Fedt:
16,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
60,2 g
heraf sukkerarter:
17,9 g
Kostfibre:
10 g
Protein:
38 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?