0
Oksekød i rød karry med  kokos og ris

Oksekød i rød karry med kokos og ris

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Steg altid gerne både kød og grøntsager ved super høj varme, så får du den bedste smag og den bedste konsistens. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminrisoksekød i strimler
1 min.
Ris og oksekød

Kog ris efter anvisning på pakken. 

Steg kødet i olie i en super varm wok i 2-3 min, til det er gyldent. Krydr med salt og sukker, og tag det straks af wokken. 

hvidløgrød peberfrugtsquashrødløgrød karrypastakokosmælklime
4 min.
Grønt

Hak hvidløg fint, skær peberfrugt i strimler, squash i skiver og rødløg i både. Steg det hele i olie i den varme wok ved super høj varme i 3-4 min. 

Kom rød karry på (efter smag), steg kort, og tilsæt kokosmælk. Smag til med salt eller soja (eller fiskesauce) og saft af 1/2-1 lime, og lad det hele koge op. 

 

peanuts
18 min.
Anretning

Hak peanuts groft.

Anret ris i dybe tallerkener, og top med oksekød i rød karry. Pynt med de grofthakkede peanuts, og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?