Steg altid gerne både kød og grøntsager ved super høj varme, så får du den bedste smag og den bedste konsistens.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisning på pakken.
Steg kødet i olie i en super varm wok i 2-3 min, til det er gyldent. Krydr med salt og sukker, og tag det straks af wokken.
Hak hvidløg fint, skær peberfrugt i strimler, squash i skiver og rødløg i både. Steg det hele i olie i den varme wok ved super høj varme i 3-4 min.
Kom rød karry på (efter smag), steg kort, og tilsæt kokosmælk. Smag til med salt eller soja (eller fiskesauce) og saft af 1/2-1 lime, og lad det hele koge op.
Hak peanuts groft.
Anret ris i dybe tallerkener, og top med oksekød i rød karry. Pynt med de grofthakkede peanuts, og servér straks.
Kundekommentarer ()