0
Oksekød med kartoffelmos, gremolata og squash
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kartofler i tern (forkogt)
1 min.
Mos

Kom kartoflerne op i en gryde, og dæk dem med vand. Lad dem koge møre. Hæld herefter vandet væk, og tilsæt et generøst skud olivenolie eller en stor klat smør. Mos kartoflerne med et piskeris til en lind mos. Smag til med salt og friskkværnet peber.

bredbladet persillehvidløgsquashkaperscitronforårsløg
3 min.
Grønt

Skyl squash og forårsløg. Skær squash i små tern, og snit forårsløg i tynde skiver.

Hak kapers, hvidløg og persille fint med en kniv. Bland kapers, hvidløg, persille, squash og forårsløg med masser af fintrevet citronskræl, citronsaft og et godt skud olivenolie.

oksekød i strimler
10 min.
Oksekød

Sæt en stor pande over ved højeste blus. Tilsæt en smule olie og steg kødet hårdt og kort i 2-3 min. i alt. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege kødet over to omgange.

20 min.
Anretning

Anret mosen på en tallerken med kødet ovenpå. Slut af med at drysse grøntblandingen over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?