Skræl kartoflerne, skær dem i små tern, og kom dem i en gryde med rigeligt letsaltet vand og koge dem møre.
Mos herefter kartoflerne med et piskeris, og smag til med en rigelig mængde god olivenolie eller en god klat smør. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skyl squash og forårsløg. Skær squash i små tern, og snit forårsløg i tynde skiver.
Hak kapers, hvidløg og persille fint med en kniv. Bland kapers, hvidløg, persille, squash og forårsløg med masser af fintrevet citronskræl, citronsaft og et godt skud olivenolie.
Sæt en stor pande over ved højeste blus. Tilsæt en smule olie og steg kødet hårdt og kort i 2-3 min. i alt. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege kødet over to omgange.
Anret mosen på en tallerken med kødet ovenpå. Slut af med at drysse grøntblandingen over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()