Forberedelser: Skræl pastinakker og skorzonerrødder og snit dem og græskarkødet i skrå mundrette bidder. Rens svampene og riv dem i passende stykker. Snit de pillede skalotteløg i tynde både og hak hvidløgene fint. Hak korianderen groft og skær den ene limefrugt i både.
Tilberedning: Varm lidt olie op i en sauterpande og sauter løg og hvidløg klare deri. Tilsæt 2 spsk. karrypasta og rist i 1 min. Tilsæt kødet, brun det godt af og hæld det over i en skål. Kom lidt ekstra olie på panden og rist rodfrugter og svampe ved god varme. Rør kødet i igen, hæld fond og kokosmælk i og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det simre i 10-15 min. til grøntsagerne er møre. Rist imens cashewnødderne gyldne på en tør pande og snit æblet i små tern. Tag låget af sauterpanden og smag gryderetten til med karrypasta, limesaft (fra den anden limefrugt), salt og peber. Jævn evt. med maizena, hvis konsistensen ønskes tykkere.
Anret curryen i en flot skål og top med æbletern, koriander, cashewnødder og limebåde.
Server straks sammen med en sprød grøn salat og jasminris eller naanbrød.
Kundekommentarer ()