Brun kødet i en stor gryde i lidt olie med salt og peber til det er let gyldent og tag det op igen. Hak løg og hvidløg fint og sauter det i gryden i lidt ny olie. Kom krydderierne ved og sauter til krydderierne begynder at dufte kraftigt. Kom igen kødet ved og rør 1 min. Tilsæt begge slags dåsetomat og hønsefond, læg låg på gryden og lad det simre 15 min. Rør de drænede kikærter i og kog yderligere 5 min. Snit imens forårsløget i tynde skiver og hak den friske koriander groft. Smag suppen til med salt, peber og limesaft og anret den i en skål. Drys med forårsløg og frisk koriander og server straks.
Server fx sammen med en klat cremefraiche og lune hvedetortillas.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften