Jeg elsker det bløde pandebrød. Men det er klart bedst, hvis du holder brødene varme og bløde i et rent viskestykke nede i en frysepose.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Riv hvidløget fint, og rør kødet sejt med 3/4 af det revne hvidløg samt kofta kebab krydderi og salt.
Rør resten af hvidløget med yoghurt og tahin, og smag til med lidt citronsaft og salt.
Skær resten af citronen i både til servering.
Del dejene i 2-3 stk. hver, rul dem så tynde som muligt på et meldrysset bord, og steg dem i olivenolie på en varm pande ad flere omgange. Hold brødene lune og bløde i et rent viskestykke i en frysepose.
Form kødet til små aflange "pølser", og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande i ca. 6-8 min.
Snit salaten, skær peberfrugt og tomat i små tern, og hak rødløg.
Vend det hele sammen med lidt olivenolie og eddike, og krydr med za´atar efter smag.
Anret chop chop salat med lune fladbrød og oksekofta, og nyd straks med dressing og citronbåde til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kofta kebab krydderi indeholder:
Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%
Kundekommentarer ()