0
Oksepølser med flødekartofler og kålsalat

Oksepølser med flødekartofler og kålsalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
50 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerporretimianfløde 9%saltsort peber
1 min.
Flødekartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader. Skræl kartoflerne, skyl dem grundigt, og skær dem i tynde skiver. Jo tyndere kartoflerne skæres, des kortere tid skal de tilberedes.

Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt sammen med timianen, og afdryp for vand. Skær porren i tynde strimler, og hak timianen fint.

Hæld fløden op i en skål, tilsæt porre og timian, og krydr med salt og peber.

Kom kartoflerne op i et ovnfast fad, som passer til mængden af kartoflerne, sådan så de næsten fylder op til kanten. Hæld fløden henover kartoflerne, og bag dem i ca. 30-40 min.

olivenolie, ekstra jomfrucitronsennepspidskålkapers
10 min.
Salaten

Bland 1 spsk. olivenolie, citronsaften, 1/2 tsk. sennep og lidt salt og peber pr. person i en skål.

Skyl kålen grundigt, afdryp for vand, og skær den i tynde strimler. Vend kålen i vinaigretten med kapersene og lad det hele marinere, indtil det skal serveres.

oksepølser
40 min.
Pølserne

Kom pølserne i ovnen ca. 8 min, før der skal serveres.

50 min.
Anretning

Servér pølserne med flødekartoflerne og kålsalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
32,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,9 g
Kulhydrat:
38,7 g
heraf sukkerarter:
10,6 g
Kostfibre:
8,2 g
Protein:
28 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?