Forvarm ovnen til 200 grader. Skræl kartoflerne, skyl dem grundigt, og skær dem i tynde skiver. Jo tyndere kartoflerne skæres, des kortere tid skal de tilberedes.
Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt sammen med timianen, og afdryp for vand. Skær porren i tynde strimler, og hak timianen fint.
Hæld fløden op i en skål, tilsæt porre og timian, og krydr med salt og peber.
Kom kartoflerne op i et ovnfast fad, som passer til mængden af kartoflerne, sådan så de næsten fylder op til kanten. Hæld fløden henover kartoflerne, og bag dem i ca. 30-40 min.
Bland 1 spsk. olivenolie, citronsaften, 1/2 tsk. sennep og lidt salt og peber pr. person i en skål.
Skyl kålen grundigt, afdryp for vand, og skær den i tynde strimler. Vend kålen i vinaigretten med kapersene og lad det hele marinere, indtil det skal serveres.
Kom pølserne i ovnen ca. 8 min, før der skal serveres.
Servér pølserne med flødekartoflerne og kålsalaten.
Kundekommentarer ()