0
Okseragout med tomat og kartoffelmos
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løggulerodspisekartoflersødmælk
1 min.
Grøntsager

Sæt en gryde med vand over at koge. 

Pil løg, og skræl gulerod og kartofler. 

Skær løg og gulerod i mundrette stykker. Kom dem i gryden med vand, og lad dem simre i ca. 3 min., indtil de er møre, men stadig har lidt bid. Skær kartoflerne i mindre stykker. 
Tag gulerod og løg op af vandet, og kog kartoflerne, til de er helt møre. Mos kartoflerne med et piskeris, imens der hældes mælk i, indtil mosen har den rette cremede konsistens. Smag mosen til med salt.

sous vide oksekødtomatpassataolivenolie, ekstra jomfru
20 min.
Ragout

Tag kødet ud af posen (gem bouillonen), og skær det i store chunks.

Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødstykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på en side. Skru ned for varmen, og tilsæt løg, gulerødder, bouillon fra kødet og tomatpassata. Lad det simre et par min. og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel mosen i dybe tallerkener, og hæld ragouten henover.

Velbekomme!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
561 kcal
Fedt:
22,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,1 g
Kulhydrat:
55 g
heraf sukkerarter:
13,9 g
Kostfibre:
7,6 g
Protein:
31,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?