Sæt en gryde med vand over at koge.
Pil løg, og skræl gulerod og kartofler.
Skær løg og gulerod i mundrette stykker. Kom dem i gryden med vand, og lad dem simre i ca. 3 min., indtil de er møre, men stadig har lidt bid. Skær kartoflerne i mindre stykker.
Tag gulerod og løg op af vandet, og kog kartoflerne, til de er helt møre. Mos kartoflerne med et piskeris, imens der hældes mælk i, indtil mosen har den rette cremede konsistens. Smag mosen til med salt.
Tag kødet ud af posen (gem bouillonen), og skær det i store chunks.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødstykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på en side. Skru ned for varmen, og tilsæt løg, gulerødder, bouillon fra kødet og tomatpassata. Lad det simre et par min. og smag til med salt og peber.
Fordel mosen i dybe tallerkener, og hæld ragouten henover.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()