Skær skallen af græskarret, fjern kernerne og skær kødet i mellemstore tern. Snit løgene i tynde både, halver cherrytomaterne. Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Skær bønnerne i 2 cm lange stykker.
Varm lidt olie godt op i en wok, rist kødet i to omgange til det lige har fået lidt farve og tag det op af wokken.
Skru ned til middel varme, kom karrypasta i (2-4 spsk. afhængigt af ønsket styrke) og varm det op til det begynder at stege. Hæld kokosmælken i og kog det op. Kom græskar og cashewnødder i og lad det simre i ca. 10 min. til græskarternene er lige knap møre. Tilsæt kød og bønner og kog det med yderligere min. 5-7 min.
Vend cherrytomaterne i, varm retten igennem og smag til med fishsauce og limesaft. Hak korianderen groft og drys det over retten lige inden servering.
Server med kogte jasmin- eller basmatiris og godt brød.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften