0

Omelet med broccoli, skinke, ost og crispsalat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Fløde

Fremgangsmåde

Del broccolitoppen i fine buketter og skær stokken i små tern. Sauter begge dele i lidt af smørret til broccolien er flot grøn og lige netop mør. Skyl salaten og slyng den tør. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Tag broccolien af panden og lav så omeletten af 2 omgange; skru op for varmen, smelt en klat smør og hæld halvdelen af æggemassen på. Rør med rolige bevægelser rundt i massen med en gaffel, så længe massen er relativt flydende. Læg så halvdelen af broccoli, skinke og ost på, skru ned for varmen og lad den blive let gylden i bunden. Fordel halvdelen af den sprøde salat ovenpå, fold den ene halvdel over den anden og lad omeletten glide ud på en tallerken. Fortsæt med omelet nr. 2 og server så straks, fx med rugbrød og en god tomatsalat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?