Befri majsene for blade og "hår" og skær kernerne af kolberne med en skarp kniv. Snit forårsløgene i tynde skiver, halver tomaterne og skær mozzarellaen i små tern. Sauter majsene 2 min. i lidt olie, kom forårsløgene ved og rist yderligere 2-3 min. Pisk imens æg, fløde, salt og peber sammen. Tag majs og løg af panden og lav så omeletten af 2 omgange. Skru op for varmen, smelt en klat smør og hæld halvdelen af æggemassen på. Rør med rolige bevægelser rundt i massen med en gaffel, så længe massen er relativt flydende. Læg så halvdelen af majs, løg, tomater og ost på, skru ned for varmen og lad den blive gylden i bunden. Dryp med lidt pesto, fold den ene halvdel over den anden og lad den glide ud på en tallerken. Fortsæt med omelet nr. 2 og server så straks, fx med rugbrød og et stykke stegt kylling til.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()