Bræk den træede ende af aspargeserne, kasser dem og snit resten i 2 cm brede stykker med et meget skråt snit. Snit forårsløgene ligedan og skær de rensede peberfrugter i strimler. Sauter det hele i lidt af smørret til grøntsagerne er lige netop møre. Pisk imens æg, fløde, salt og peber sammen. Tag grøntsagerne af panden og lav så omeletten af 2 omgange. Skru op for varmen, smelt en klat smør og hæld halvdelen af æggemassen på. Rør med rolige bevægelser rundt i massen med en gaffel, så længe massen er relativt flydende. Læg så halvdelen af grøntsager, skinke og ost på, skru ned for varmen og lad den blive gylden i bunden. Fold den ene halvdel over den anden, lad den glide ud på en tallerken. Fortsæt med omelet nr. 2 og server så straks, fx med rugbrød og en god tomatsalat til.
Kommentarer og forslag til opskriften