0

Omelet med sauté af spidskål, forårsløg og ærter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim kålen, fjern grove blade og stok og snit resten i fine strimler. Rens forårsløgene, skær dem i skrå skiver og hak hvidløget fint. Sauter kål, løg og hvidløg i lidt olie til kålen lige begynder at falde sammen, men stadig har bid. Vend ærterne i - lad dem kun lige varme igennem - og smag til med salt og peber. Pisk ingredienserne til en omelet sammen ad gangen -3 æg pr omelet - 1 spsk. fløde, salt og peber - og smelt et klat smør på panden. Hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel indtil omeletten stadig lige er flydende og klap den flad. Lad den stivne sammen, fordel ¼ af fyldet og evt. gedeosten på midten og fold omeletten sammen herom - gentag med de næste tre. Server med grønt salat, brød og evt. klippet purløg til.

Kommentarer og forslag til opskriften