Løget snittes mellem-fint.
Koteletterne duppes tørre og brunes af ved høj varme i en dyb pande med låg, der kan rumme både ris og kød.
Kødet skal bare lige blive brunt, det skal ikke være færdigstegt.
Krydr med salt og peber, og sæt kødet til side, tildækket.
Smelt en smørklat i panden og steg løgene til de bliver klare.
Hæld risen ned i panden, og lad den stege med et par minutter.
Hæld så meget vand, som der står på pakken med ris, at der skal bruges, samt urtebouillonen ned i panden.
Læg låg på panden, og lad simre til risen er næsten mør.
Koteletterne lægges ned til risen de sidste 5 minutter af kogetiden.
Æbler, radiser og agurk skylles og snittes meget fint (brug evt. en mandolin), og vendes sammen med 1 spsk god olivenolie pr. person, 1-2 tsk eddike pr. person, 1-2 tsk sukker pr. person, samt salt og peber.
Servér koteletterne og risen i panden, og giv den friske salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften