Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg.
Skær gulerødder ud i tynde skiver, og blomkål og broccoli i mindre, grove stykker.
Halvér tomaterne.
Svits løg og hvidløg i 4 min. ved 200 grader sammen med 1/4 spsk olie pr. person, karrypasta og karry i airfryerformen.
Tilsæt gulerødder, blomkål, broccoli, kokosmælk og knap 2 dl vand pr. pers. samt salt og peber efter smag. Lad retten simre ved 180 grader i 15 min., og rør undervejs.
Tilsæt nudlerne, rør det hele godt sammen, og giv retten yderligere 8 min. ved 200 grader.
Laver du mad til 4 personer, kan du med fordel koge nudlerne separat, og udelade de 2 dl vand pr. pers. i retten.
Tilsæt de halve tomater (gem nogle stykker til pynt), og giv retten 2 min. ved 200 grader, eller indtil nudlerne er færdige/al dente. Smag til igen med salt og peber.
Server i skåle eller dybe tallerkener, og pynt med de halve tomater.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()