0
Onepan kylling med citron og dukkah

Onepan kylling med citron og dukkah

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg er vild med, at kunne smide hele retten i ovnen.

Det gør det nemt, at få andre ting fra hånden, mens maden laver sig selv.

Eller endnu bedre, giver tid til, at være sammen med de sødeste, jeg kender!

Tager retten liiidt mere end 30 minutter, så undskyld herfra! 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os begynde med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflersquashløgcitronhele kyllingelår
1 min.
Onepan kylling

Tænd for ovnen på 240 grader, varmluft.

Halvér kartoflerne. Skær squash i mundrette chunks, løget i både og citronen i skiver.

Læg det hele i et fad sammen med kyllingen. Dryp med olivenolie, og krydr med salt. Top med lidt smørklatter, hvis du vil. 

Bag det hele i den varme ovn i ca. 25-30 min., eller til kyllingen er gylden og gennemtilberedt, og kartoflerne er møre. 

Du kan evt. bytte lidt rundt på det hele undervejs under tilberedningen i ovnen, og evt. afslutte med grilleffekt. 

 

bredbladet persilleyoghurt 3,5 %hvidløg
25 min.
Topping

Pluk persillen groft, og snit den. Rør yoghurt med lidt revet hvidløg, salt, peber og olivenolie. 

30 min.
Anretning:

Servér Onepan kylling i fadet, top med persille og dukkah, og giv den rørte yoghurt til. 

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?