Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak gulerødder, porre og squash groft, og overfør det løbende til en stor gryde med 1 spsk. olie pr. pers.
Varm gryden op ved middelhøj varme, og steg grøntsagerne i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring.
Skær fisken i 1 cm tykke skiver, og krydr dem godt med salt.
Pluk bladene fra stilkene på timianen.
Halvér tomaterne, og kom dem i gryden med grøntsagerne.
Dræn bønnerne, og tilsæt dem til gryden sammen med fisken, timian og 10 g smør pr. pers.
Rør det lidt sammen, kom låg på, og lad det dampe i ca. 2-3 min., indtil fisken begynder at flage.
Smag retten til med salt og peber, og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften