0
Onepot lange med tomater, timian og cannelinibønner

Onepot lange med tomater, timian og cannelinibønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

porregulerøddersquash
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak gulerødder, porre og squash groft, og overfør det løbende til en stor gryde med 1 spsk. olie pr. pers.

Varm gryden op ved middelhøj varme, og steg grøntsagerne i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring.

langefilet uden skind
10 min.
Skær fisken

Skær fisken i 1 cm tykke skiver, og krydr dem godt med salt.

timian
15 min.
Pluk timianen

Pluk bladene fra stilkene på timianen.

cannellinibønner
20 min.
Skær tomaterne

Halvér tomaterne, og kom dem i gryden med grøntsagerne.

Dræn bønnerne, og tilsæt dem til gryden sammen med fisken, timian og 10 g smør pr. pers.

Rør det lidt sammen, kom låg på, og lad det dampe i ca. 2-3 min., indtil fisken begynder at flage.

25 min.
Anretning

Smag retten til med salt og peber, og servér straks.

Kommentarer og forslag til opskriften