0

Onepot lange med tomater, timian og smørbønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

porregulerodsquash
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak guleroden, porren og squashen groft og overfør til en stor gryde løbende med 1 spsk. olie pr. person.

Varm gryden op ved middelhøj varme og steg grøntsagerne i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring.

langefilet uden skind
10 min.
Skær fisken

Skær fisken i 1 cm tykke skiver og krydr dem godt med salt.

timian
15 min.
Pluk timianen

Pluk bladene fra stilkene på timianen.

smør
20 min.
Skær tomaterne

Halvér tomaterne og kom dem i gryden med grøntsagerne. Dræn bønnerne og tilsæt dem til gryden sammen med fisken, timianen og smørret. Rør det lidt sammen, kom låg på og lad det dampe i ca. 2-3 min., indtil fisken begynder at flage.

25 min.
Anretning

Smag retten til med salt og peber og servér straks.

Kommentarer og forslag til opskriften