Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kyllingen i olivenolie i en varm, dyb pande til den er gylden og gennemstegt. Ca. 4-5 min. krydr den med salt og tag den af panden.
Skær imens løg i slanke både og tomaterne i tern. Sautér løg i den dybt pande, uden at det tager farve, ca. 1 min. Kom quinoa på og tilsæt tomater og fajitamix. Sautér kort. Tilsæt ca. 1 dl vand pr. 100 g quinoa. Krydr med salt og lad det hele simre under låg til quinoaen er mør. hold øje om retten mangler vand. Ca. 15 minutter.
Skær imens peberfrugten i små tern. Skyl og afdryp bønnerne.
Vend begge dele, samt stegt kylling i retten. Vend det hele sammen og smag til med salt.
Skær limen i skiver, snit rødkål fint og pluk koriander groft.
Anret retten i dybe tallerkner. Top med kål, yoghurt og koriander og servér straks med lime til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften