0

Onepot quinoa casseolle med kylling, kål og bønner

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Kylling i strimlerløgquinoatomater
1 min.
Kylling og quinoa

Steg kyllingen i olivenolie i en varm, dyb pande til den er gylden og gennemstegt. Ca. 4-5 min. krydr den med salt og tag den af panden. 

Skær imens løg i slanke både og tomaterne i tern. Sautér løg i den dybt pande, uden at det tager farve, ca. 1 min. Kom quinoa på og tilsæt tomater og fajitamix. Sautér kort. Tilsæt ca. 1 dl vand pr. 100 g quinoa. Krydr med salt og lad det hele simre under låg til quinoaen er mør. hold øje om retten mangler vand. Ca. 15 minutter. 

grøn peberfrugtsorte  bønner
10 min.
Fyld

Skær imens peberfrugten i små tern. Skyl og afdryp bønnerne. 

Vend begge dele, samt stegt kylling i retten. Vend det hele sammen  og smag til med salt.  

limerødkålgræsk yoghurt, 10%koriander
19 min.
Anretning

Skær limen i skiver, snit rødkål fint og pluk koriander groft. 

Anret retten i dybe tallerkner. Top med kål, yoghurt og koriander og servér straks med lime til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.