Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kyllingen i olivenolie i en varm, dyb pandei ca. 4-5 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt, og tag den af panden.
Skær løg i slanke både og tomater i tern.
Sautér løg i den dybe pande i ca. 1 min., uden at det tager farve.
Kom quinoa på, tilsæt tomat-tern og fajitamix, og sautér kort.
Tilsæt ca. 1 dl vand pr. 100 g quinoa, krydr med salt, og lad det hele simre under låg i ca. 15 min., til quinoaen er mør. Tilsæt ekstra vand, hvis den koger tør.
Skær peberfrugt i små tern.
Skyl og afdryp bønnerne.
Tilsæt begge dele samt den stegte kylling til retten, og vend det hele godt samme. Smag til med salt.
Skær lime i skiver, snit rødkål fint, og pluk koriander groft.
Anret retten i dybe tallerkener, og top med kål, yoghurt og koriander.
Servér straks med limeskiver til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften