0
Onepot quinoa casserolle med kylling, kål og bønner

Onepot quinoa casserolle med kylling, kål og bønner

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Kylling i strimlerløgquinoatomater
1 min.
Kylling og quinoa

Steg kyllingen i olivenolie i en varm, dyb pandei ca. 4-5 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt, og tag den af panden. 

Skær løg i slanke både og tomater i tern. 

Sautér løg i den dybe pande i ca. 1 min., uden at det tager farve.

Kom quinoa på, tilsæt tomat-tern og fajitamix, og sautér kort.

Tilsæt ca. 1 dl vand pr. 100 g quinoa, krydr med salt, og lad det hele simre under låg i ca. 15 min., til quinoaen er mør. Tilsæt ekstra vand, hvis den koger tør. 

grøn peberfrugtsorte  bønner
10 min.
Fyld

Skær peberfrugt i små tern.

Skyl og afdryp bønnerne. 

Tilsæt begge dele samt den stegte kylling til retten, og vend det hele godt samme. Smag til med salt.  

limerødkålgræsk yoghurt, 10%koriander
19 min.
Anretning

Skær lime i skiver, snit rødkål fint, og pluk koriander groft. 

Anret retten i dybe tallerkener, og top med kål, yoghurt og koriander.

Servér straks med limeskiver til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.