Skræl persillerødderne, rens porrerne og snit begge dele i skiver. Varm lidt olie op i en gryde og kom porrer, sennepsfrø og spidskommen ved. Sauter til al væden er sauteret væk og porrerne lige begynder at tage farve. Kom persillerødder og karrypasta ved, sauter yderligere 2-3 min. og hæld fonden på. Krydr med salt og peber, læg låg på og lad det simre 20-25 min. til grøntsagerne er helt møre. Snit imens løgene i tynde både, rist dem i hed olie til de er sprøde og godt gyldne og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær æblekødet fri af kernehus og stilk og snit det i fine små tern. Tag låget af suppegryden og purer suppen helt glat med en stavblender. Rør 2½ dl yoghurt i og varm suppen forsigtigt igennem - den må ikke koge! Smag til med salt og peber og fordel suppen i skåle. Dryp resten af yoghurten over og drys med sprøde løg, æbletern og evt. hakkede krydderurter. Server straks med godt groft brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften