0
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Italiensk
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel

Fremgangsmåde

 

Trin 2
Tilsæt smør, resterende olivenolie og resterende hvidløg til en medium stegepande sat over medium varme. Når smørret begynder at boble, tilsæt orzo og ½ tsk salt og kog, omrør ofte, indtil orzoen er ristet, cirka 2 minutter, juster varmen efter behov for at forhindre hvidløget i at brænde på. Tilsæt forsigtigt vinen - den vil boble - og rør rundt, indtil den er absorberet, cirka 1 minut. Rør vand i, reducer varmen til lav, dæk til og kog indtil orzo er al dente, cirka 12 minutter.

Trin 3
Tilføj rejerne i et tæt, jævnt lag oven på orzoen, dæk til og kog, indtil alle rejerne er lyserøde og gennemstegte, 2 til 4 minutter. Fjern fra varmen og lad sidde, tildækket, 2 minutter.

Trin 4
Drys med persille og citronsaft, smag til med salt og peber, og server med det samme.

Kom rejerne i en sigte og skyl med koldt vand - lad dem dryppe af i et par minutter. Kom rejerne i en skål og kom olivenolie, citronskal, paprikaflager, salt, peber og halvdelen af ​​hvidløget sammen. Stil til side for at marinere. (Dette trin kan udføres op til 1 time i forvejen.)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?