0

Oste- og tomatgratinerede cannelloni fyldt med portobellosvampe, porrer og fennikel (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær rensede svampe, fennikel og porrer i tynde skiver og hak hvidløget fint. Rist først svampene på panden i lidt olie til de er gyldne. Kom porrer, fennikel og hvidløg ved, krydr med salt og peber og sauter videre til grøntsager er bløde og møre med bid. Skær lasagnepladerne i 8-10 cm brede stykker og smør lidt mascarpone på hver. Fordel grøntsagerne i den ene ende af pladerne og rul pladerne sammen om fyldet som små rør. Læg rørene med samlingen nedad i et ildfast fad. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under kraftig piskning og kog saucen op - den skal være cremet, men ikke for tyk. Fordel saucen over cannellonierne, så den dækker helt. Kom de flåede tomater i en lille kasserolle med sukker, oregano, salt og peber og lad det simre til en cremet sauce. Smag til, fordel saucen i en bred bane ovenpå cannellonierne og bag ved 200 grader i ca. 30 min. til de er møre og overfladen gylden. Server som den er med en fyldig salat til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?