0
Ostepølser med lun kartoffelsalat

Ostepølser med lun kartoffelsalat

Hovedingrediens:
Lam
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ostepølser: Steg - eller grill pølserne ved medium til lav varme til de er sprøde og har taget farve. Det er bedst at bruge lav varme over lang tid og skrue på til sidste, hvis det er nødvendigt.

Kartoffelsalat: Skrab eller skrub kartoflerne godt og kog dem i vand med rigeligt salt til de er møre, ca. 13-15 minutter min. Hæld vandet fra og hold kartoflerne lune under låg. Skær tomaterne i halve. Skyl de grønne asparges (se video ovenover) grundigt, knæk den trevlede ende af og skær dem i stykker. Skær fetaen i tern.

Dressing: Rør eddike sammen med grov sennep sammen. Pisk cirka en tilsvarende mængde god olivenolie i. Smag til med salt, peber og evt. ekstra eddike eller olie, afhængig af hvor sur den er.

Anretning: Når pølserne er stegt, skæres de lune kartofler i halve/kvarte og vendes i dressingen sammen med de øvrige grøntsager og plukket feta – smag til med salt og peber og pynt med frisk dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?