Steg pølserne i en lille smule olie på en pande, til de er gyldne og sprøde. Gerne ved medium varme i 12-15 minutter.
Skyl broccolini, og skær dem i halve på den lange led. De lidt tykkere stilke kan evt. halveres endnu engang. Dræn vandet fra kikærterne. Skær tomaterne i mundrette tern.
Læg broccolini og 2/3 af kikærterne på en bageplade med bagepapir, fordel lidt olie og ca. 1/2 af sesamfrøene henover og bland det hele sammen. Krydr med salt og peber. Sørg for at broccolinierne ligger i ét lag, så de kan blive sprøde. Læg tomaterne i et hjørne på pladen, og krydr også disse med salt og peber. Steg i ovnen til broccolinierne bliver gyldne, ca. 15 minutter.
Blend med en stavblender de resterende kikærter og sesamfrø sammen med en gavmild portion olie og lidt friskpresset citron.
Anretning
Anret som vist på billedet, og pres lidt citronsaft over broccolinierne.
Kommentarer og forslag til opskriften