0

Ovnbagt æggekage med broccoli, cherrytomater, bacon og hytteost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen gylden, men knapt sprød, på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Del broccolien i buketter, skær stokken i tern og damp begge dele 2 min. i letsaltet vand. Køl straks af under koldt vand og dryp godt af. Fordel broccolien i en smurt ildfast pande, ca. 23 cm i diameter. Pisk æggene sammen og rør hytteost, presset hvidløg, oregano, salt og peber i. Hæld æggemassen over broccolien og læg baconskiverne i overfladen. Bag æggekagen 20-30 min. ved 150 grader til massen er stivnet og overfladen er gylden. Skær tomaterne i bred både, læg dem på æggekagen og drys gerne med fintklippet purløg. Server straks fx med en sprød salat og godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?