0

Ovnbagt æggekage med mixtomater, cheddar, avokado og røget chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen og rør fløde, ost, salt og peber i.

Smelt smørret i en ovnfast pande og lad det bruse af. Hæld æggemassen på og rør til den begynder at tykne let. Drys chiliflagerne jævnt henover og sæt hele panden i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min. til den er fast og gennembagt.

Skær imens mixtomater og løg i skiver. Halver avokadoen, fjern skal og sten og skær kødet i skiver. Anret det hele ovenpå den færdigbagte æggekage og drys gerne med hakkede krydderurter.

Server som frokostret eller let aftensmad med brød og et stykke stegt fisk, kylling eller kød til.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?