0

Ovnbagt blålangefilet med hvidløgsstegte champignon

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Blålange

Fremgangsmåde

Fisk: Læg fisken på et spækbræt og krydr med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10-12 minutter.

Champignon: Rens og skyl svampene og skær dem i kvarte. Varm olien op på en pande og steg svampene sammen med fintsnittet løg og fintsnittet hvidløg til de er gyldne. Krydr med salt og peber.

Server fisken sammen med svampene og en lækker salat.

Pynt retten med hakket persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?