0
Ovnbagt ising med tatar af laks og glasere rødløg samt brunet smør kartofler

Ovnbagt ising med tatar af laks og glasere rødløg samt brunet smør kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Isingfileter rulles og ligges i et ovnfast fad. Laksen grovhakkes og vendes sammen med 1 stk hakket rødløg og hakket dild. Massen fordeles ovenpå isingerne i et tyndt lag og det bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.

De kogte kartofler sauteres i smeltet smør og soja. Til slut drysses hakket dild over.

4 stk rødløg pilles og skæres i strimler, sauteres i lidt olie. Tilsæt eddike og sukker og kog i ca.4-5 min til de karamelisere.

Fisken anrettes med kartoflerne og de glaserede rødløg .

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.