Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, ris og kål/sovs ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene og kål blandingen vendes rundt.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ris: Vand, ris og salt
Nettovægt: ca. 450 g / 900 g
Kål/sovs: Savoykål, rød peber, kokoscreme, karry, salt, peber og KARRYPASTA
Nettovægt: ca: 275 g/ 550 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 761 kJ / 182 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 39,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 3,9 g
Salt 0,2 g
Kål og sovs
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 244 kJ / 58 kcal
Fedt 2,8 g
heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 2,0 g
Salt 0,63 g
Kundekommentarer ()