0

Ovnbagt mørksej med savoy kål og Thai red karry i kokoscreme samt kogte ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, ris og kål/sovs ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene og kål blandingen vendes rundt.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Ris: Vand, ris og salt

Nettovægt: ca. 450 g / 900 g 

Kål/sovs: Savoykål, rød peber, kokoscreme, karry, salt, peber og KARRYPASTA

Nettovægt: ca: 275 g/ 550 g. 

  • Levering 20. april – bedst før 21. april
  • Levering 22. april - bedst før 23 april 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 761 kJ / 182 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 39,4 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 3,9 g

Salt 0,2 g

 

Kål og sovs

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 244 kJ / 58 kcal

Fedt 2,8 g

heraf mættede fedtsyrer 1,9 g

Kulhydrat 4,3 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 3,4 g

Protein 2,0 g

Salt 0,63 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?