Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Sæt fisk, pasta og broccoli varmes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i pasta og broccolien.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk/sesamfrø: Kulmulefilet og sesamfrø. Nettovægt: ca. 315 g/630 g.
Pasta: Pastapenne, champignon, forårsløg, soja, østerssauce, lime og purløg. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.
Broccoli: Broccoli, sesam, soja, limesaft og sesamolie. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.
Holdbarhed:
• Levering 1. februar - bedst før 3. februar
• Levering 2. februar – bedst før 4. februar
• Levering 3. februar - bedst før 5. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()