0

Ovnbagt kulmule med sesamfrø, pasta og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk, pasta og broccoli varmes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i pasta og broccolien.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk/sesamfrø: Kulmulefilet og sesamfrø. Nettovægt: ca. 315 g/630 g.

Pasta: Pastapenne, champignon, forårsløg, soja, østerssauce, lime og purløg. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Broccoli: Broccoli, sesam, soja, limesaft og sesamolie. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.

Holdbarhed:

• Levering 1. februar - bedst før 3. februar

• Levering 2. februar – bedst før 4. februar

• Levering 3. februar - bedst før 5. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?