0
Ovnbagt kylling med rødder og rucola/tomatsalat

Ovnbagt kylling med rødder og rucola/tomatsalat

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi:  592 kcal

Fedt: 25g

Kulhydrat: 44,6g

Protein: 42,2g

Kostfibre: 10g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelårsaltsort pebergrøntsags bouillon
1 min.
Kyllingen

Forvarm ovnen til 220 °C. Krydr kyllingen med salt og peber på alle sider. Kyllingelåret kan med fordel deles i overlår og underlåg, hvis man ønsker tilberedningen skal gå stærkere. Opløs bouillonen i 1 dl kogende vand pr. person.

rosmarinrødløgpastinakkersmå kartofler
5 min.
Grøntsagerne

Pil løget, skræl pastinakker og skrub kartoflerne. Skær grøntsagerne i grove stykker og læg dem i ovnfast fad sammen med rosmarinen og bouillonen og krydr med salt. Læg kyllingen ovenpå og kom fadet i ovnen i ca. 30 min. Kyllingen er færdig, når kødet ikke sidder fast på benet, når man roterer det.

små tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailrucolasalatolivenolie, ekstra jomfrubalsamico
35 min.
Salaten

Skyl tomaterne og ruccolaen grundigt og afdryp for vand. Vend dem i 1 tsk. olivenolie og 2 tsk. balsamico pr. person og smag til med salt og peber.

45 min.
Anretning

Server kyllingen med stegeskyen, rodfrugterne og tomatsalaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?