Næringsfordeling pr. person
Energi: 592 kcal
Fedt: 25g
Kulhydrat: 44,6g
Protein: 42,2g
Kostfibre: 10g
Forvarm ovnen til 220 °C. Krydr kyllingen med salt og peber på alle sider. Kyllingelåret kan med fordel deles i overlår og underlåg, hvis man ønsker tilberedningen skal gå stærkere. Opløs bouillonen i 1 dl kogende vand pr. person.
Pil løget, skræl pastinakker og skrub kartoflerne. Skær grøntsagerne i grove stykker og læg dem i ovnfast fad sammen med rosmarinen og bouillonen og krydr med salt. Læg kyllingen ovenpå og kom fadet i ovnen i ca. 30 min. Kyllingen er færdig, når kødet ikke sidder fast på benet, når man roterer det.
Skyl tomaterne og ruccolaen grundigt og afdryp for vand. Vend dem i 1 tsk. olivenolie og 2 tsk. balsamico pr. person og smag til med salt og peber.
Server kyllingen med stegeskyen, rodfrugterne og tomatsalaten.
Kundekommentarer ()