0

Ovnbagt lyssejfilet med sesamfrø, pasta og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, pasta og broccoli leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter sættes pasta og broccoli ind i ovnen. Der røres rundt i begge ting efter 5 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Lyssejfilet, sesamfrø, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Pasta: Pasta, champignon, østerssauce, soya, purløg, limesaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800g.

Broccoli: Broccoli, rapsolie, sesamfrø, soya, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Holdbarhed:

• Levering 10. februar - bedst før 12. februar

• Levering 11. februar - bedst før 13. februar

• Levering 12. februar - bedst før 14. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?