Fisk, pasta og broccoli leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter sættes pasta og broccoli ind i ovnen. Der røres rundt i begge ting efter 5 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Lyssejfilet, sesamfrø, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Pasta: Pasta, champignon, østerssauce, soya, purløg, limesaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800g.
Broccoli: Broccoli, rapsolie, sesamfrø, soya, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Holdbarhed:
• Levering 10. februar - bedst før 12. februar
• Levering 11. februar - bedst før 13. februar
• Levering 12. februar - bedst før 14. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften