Fisk: Skyl fileterne og dup dem tørre. Placer fisken i et smurt ovnfast fad med skindsiden opad, dryp lidt olie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 10-12 min. Herefter kan skindet let tages af og fisken krydres med salt og peber.
Kompot: Soigner rødløg og forårsløg og snit dem i passende stykker. Skyl spinatbladene og lad dem dryppe af. Steg rødløg og forårsløg i lidt smør på en pande i et par minutter. Tilsæt spinatbladene og lad dem falde sammen. Krydr med salt og peber.
Beurre blanc: Hak løget fint og svits det i en gryde uden det tager farve. Tilsæt hvidvin og hvidvinseddike og lad saucen koge til væsken er næsten væk. Skær imens ca. 100 g koldt smør i små tern. Tag gryden af varmen og rør smørterningerne i saucen lidt ad gangen. Det er vigtigt, at saucen efter tilsætning af det kolde smør ikke kommer i kog.
Server retten sammen med små kogte kartofler eller frisk pasta.
Kommentarer og forslag til opskriften