0

Ovnbagt mørksej med svampe, tomatkompot og citronsky

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr fisken med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 12-15 minutter. Fisken kan også steges på panden.

Tomatkompot: Skær tomaterne i tern. Bland dem med finthakket rødløg, lidt revet citronskal og 2 tsk. klippet persille. Rør olie og lidt citronsaft i og smag til med salt og peber.

Svampe: Svits svampene på en pande sammen med presset hvidløg til de er gyldne. Bland dem herefter sammen med 3 tsk. klippet persille og smag til med salt og peber.

Citronsky: Hak løget og kog det med hønsebouillon og citronsaft fra ½ citron. Smag til med salt og peber. Tag gryden væk fra blusset og pisk minarinen i.

Ved servering anrettes fisken med tomatkompotten oven på. Svampe og citronsky serveres som tilbehør.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?