Fisk, kartofler og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisk, kartofler og grønt i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartofler og grønten.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, smør, appelsin-skal og saft, timian, rasp, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Persillekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400g/ ca. 800 g.
Grønt: Champignon, porrer, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g / ca. 600 g.
Allergener: Rødspættefilet, smør og rasp.
• Levering 30. august - bedst før 1. september
• Levering 31. august - bedst før 2. september
• Levering 1. september - bedst før 3. september
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.512 kJ / 361 kcal
Fedt 33,3 g
heraf mættede fedtsyrer 20,8 g
Kulhydrat 6,4 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 9,8 g
Salt 1,33 g
Persillekartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,9 g
Salt 0,49 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 178 kJ / 43 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 3,4 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 2,4 g
Salt 0,55 g
Kommentarer og forslag til opskriften