0

Ovnbagt rødspættefilet med orange-timiansmør, sauté af champignon og porre, samt persillekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk, kartofler og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisk, kartofler og grønt i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartofler og grønten.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, smør, appelsin-skal og saft, timian, rasp, salt og peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Persillekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400g/ ca. 800 g.

Grønt: Champignon, porrer, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g / ca. 600 g.

Allergener: Rødspættefilet, smør og rasp.

• Levering 30. august - bedst før 1. september

• Levering 31. august - bedst før 2. september

• Levering 1. september - bedst før 3. september

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.512 kJ / 361 kcal

Fedt 33,3 g

heraf mættede fedtsyrer 20,8 g

Kulhydrat 6,4 g

heraf sukkerarter 0,8 g

Kostfibre 0,7 g

Protein 9,8 g

Salt 1,33 g

Persillekartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 390 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,4 g

Protein 1,9 g

Salt 0,49 g

Grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 178 kJ / 43 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 3,4 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 2,4 g

Salt 0,55 g

Kommentarer og forslag til opskriften