0

Skagen Måltidskassen

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
2
3

Havfriske fisk i klassiske og nye variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers. OBS: Du kan supplere med et øko Heat måltid.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
83 kr. pr. kuvert
498 kr.
Inkl. fragt
Skagen Måltidskassen, MåltidsKasser

Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende smagsoplevelser. OBS: Du kan supplere SkagenKassen med et ekstra velsmagende øko Heat måltid.

  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Ca. 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Se også alle de øvrige måltidskasser

 

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Gulerødder (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), rasp, kokosmælk, jordnøddesmør, sriracha sauce og pitabrød

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Marksvampe (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), soltørret tomat tapenade, gederulle, perlespelt og Ølandshvedeboller

Næringsinfo

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

Thai red curry

Spidskål (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), cashewnødder, ris og Thai rød karry med gris

Næringsinfo

Uge 41

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Rødløg (NL), grøn chili (NL), koriander (PT), grønkål (DK), mexicansk krydderiblanding, mayonaise, queso fresco og majs tortillas

Næringsinfo

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kartofler (DK), skalotteløg (NL), hvidløg (ES), rosmarin (PT), persille (PT), oliven, fløde og pizzakugler

Næringsinfo

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

Græske kødboller

Agurk (ES), hvidløg (ES), græsk yoghurt, tzatziki krydderi, pitabrød og græske kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Ca. 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Se også alle de øvrige måltidskasser

 

Heat måltidet

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Gulerødder (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), rasp, kokosmælk, jordnøddesmør, sriracha sauce og pitabrød

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Marksvampe (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), soltørret tomat tapenade, gederulle, perlespelt og Ølandshvedeboller

Næringsinfo

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

Thai red curry

Spidskål (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), cashewnødder, ris og Thai rød karry med gris

Næringsinfo

Uge 41

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Rødløg (NL), grøn chili (NL), koriander (PT), grønkål (DK), mexicansk krydderiblanding, mayonaise, queso fresco og majs tortillas

Næringsinfo

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Kartofler (DK), skalotteløg (NL), hvidløg (ES), rosmarin (PT), persille (PT), oliven, fløde og pizzakugler

Næringsinfo

Dette HEAT måltid indgår kun hvis du har bestilt + Heat

Græske kødboller

Agurk (ES), hvidløg (ES), græsk yoghurt, tzatziki krydderi, pitabrød og græske kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo