Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende smagsoplevelser. OBS: Du kan supplere SkagenKassen med et ekstra velsmagende øko Heat måltid.
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Se også alle de øvrige måltidskasser
Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.
Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.
Heat måltidet
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC eller økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.ll), trofie og parmesan
Tomater (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), bulgur, rasp og tabbouleh krydderi
Purløg, grønne asparges, tomater, skalotteløg, citron, pinjekerner, sorte oliven og fettucine
Citron, mynte, agurk, rødløg, tomater, hjertesalat, couscous og ras el hanout-krydderi
Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Se også alle de øvrige måltidskasser
Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.
Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.
Heat måltidet
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC eller økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.ll), trofie og parmesan
Tomater (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), bulgur, rasp og tabbouleh krydderi
Purløg, grønne asparges, tomater, skalotteløg, citron, pinjekerner, sorte oliven og fettucine
Citron, mynte, agurk, rødløg, tomater, hjertesalat, couscous og ras el hanout-krydderi
Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff