0
Ovnbagt rødtunge med friske tomater
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Rul fileterne løst sammen og læg dem i et ovnfast fad. Pensl fisken med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i 10 min.

Tomater: Fjern stilken på tomaterne og skær et lille kryds i skindet på toppen. Læg tomaterne i kogende vand i 5 sek. og køl dem straks af under koldt vand. Fjern skindet på tomaterne og skær hver tomat i 8 både. Hak hvidløget fint og lad hvidløg og tomater simre i 3 spsk. olie i en gryde ved middelhøj varme i 4 min. Tilsæt appelsinsaft og grofthakket basilikum og lad saucen småkoge i 3 min. Smag til med salt.

Anretning: Fordel fiskerullerne på tallerknerne og hæld halvdelen af saucen over fisken. Server resten af saucen i en varm skål.

Server sammen med små kartofler og en stor skål salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?