Fisk: Rul fileterne løst sammen og læg dem i et ovnfast fad. Pensl fisken med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i 10 min.
Tomater: Fjern stilken på tomaterne og skær et lille kryds i skindet på toppen. Læg tomaterne i kogende vand i 5 sek. og køl dem straks af under koldt vand. Fjern skindet på tomaterne og skær hver tomat i 8 både. Hak hvidløget fint og lad hvidløg og tomater simre i 3 spsk. olie i en gryde ved middelhøj varme i 4 min. Tilsæt appelsinsaft og grofthakket basilikum og lad saucen småkoge i 3 min. Smag til med salt.
Anretning: Fordel fiskerullerne på tallerknerne og hæld halvdelen af saucen over fisken. Server resten af saucen i en varm skål.
Server sammen med små kartofler og en stor skål salat.
Kommentarer og forslag til opskriften