Æblekompot: Skyl æblerne, lad skrællen blive på og fjern kernehuset. Skær æblerne og 2 skalotteløg i tern. Svits dem i lidt olie på en pande. Smag til med salt og peber og fjern panden fra varmen.
Fisk: Læg fileterne ved siden af hinanden og krydr dem med lidt salt. Kom ca. 1-2 spsk. kompot på midten af hver filet og rul dem sammen. Placer de rullede fileter i et smurt ovnfast fad. Kom en smørklat på hver filet. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 12 min.
Karry/kokossauce: Skær 1 skalotteløg i tern og svits det i lidt olie i en gryde. Tilsæt karry og lad det svitse med i ca. 1 min. Tilsæt kokosmælken og lad saucen koge op. Smag til med salt, peber og citronsaft og jævn evt. saucen med lidt maizena.
Server retten sammen med ris og en tomatsalat.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()