0
Ovnbagt skrubbefilet med ratatouille og rødvinsglace

Ovnbagt skrubbefilet med ratatouille og rødvinsglace

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ratatouille: Skær grøntsager, løg og hvidløg i tern og sautér det hele i lidt olie i en gryde. Tilsæt frisk basilikum, rødvinseddike, sukker og lad det koge indtil væden er væk og ratatouillen er "fast". Smag til med salt og peber.

Fisk: Læg fileterne på række, krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Tilsæt fiskefond og rødvin og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Rødvinsglace: Hæld væden fra fadet i en gryde (hold fisken varm mens du laver glacen). Lad væden koge ind, smag til med salt, peber og sukker og monter til sidst en smørklat i glacen. Kan evt. jævnes med lidt maizena.

Pynt med lidt hakket basilikum. Server retten sammen med råstegte kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?