Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Kom kernerne i et lille ildfast fad, og rist dem i ovnen i ca. 5 min., indtil de er gyldne og sprøde. Rør lidt rundt undervejs.
Skær løgene i både og squashene i tern, og lad tomaterne være hele.
Overfør grøntsagerne til et ildfast fad sammen med 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 15 min., til de har fået godt med farve, og er blevet møre.
Skær fisken i store tern, og krydr godt med salt.
Kom fisken ned til grøntsagerne sammen med drænede kikærter, vend det godt rundt, og bag i ca. 5 min., til fisken begynder at flage.
Servér retten direkte fra ovnen, og top med solsikkekerner og revet ost.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften