Rens peberfrugten og skær den i strimler.
Del blomkålen i små buketter og skær majskernerne af kolberne. Vend det hele sammen med lidt olie, salt og peber og fordel det på 4 lige store stykker bagepapir. Læg et helt upillet fed hvidløg på toppen, drys med grofthakkede oliven og luk bagepapiret om fyldet som en karamel med åbningen opad. Buk også enderne opad, så væden ikke kan løbe ud. Sæt pakkerne på en bageplade og bag ved 200 grader i 20-25 min. til grøntsagerne er møre.
Rør imens yoghurten med spidskommen, gurkemeje, koriander, citronsaft, salt og peber og smag til.
Server pakkerne rygende varme med en skefuld yoghurtcreme og gerne et godt drys grofthakkede krydderurter på toppen.
Server til fisk, kød eller fjerkræ.
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kundekommentarer ()