0

Ovnbagte krydrede romanescoblomkålsbidder BBQ style

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i fine mundrette buketter. Rør mælk, ¾ dl vand, fintrevet løg og hvidløg, mel, spidskommen, cayennepeber, et godt nip salt og lidt friskkværnet peber i en skål og rør det til en jævn dej. Juster konsistensen med vand til den er som en tyk pandekagedej. Vend blomkålsbuketterne deri og læg dem enkeltvis på en bagepapirklædt bageplade. Bag dem ved 225 grader i ca. 20 min. til de er let gyldne. Varm imens chilisauce og smør sammen i en kasserolle til det begynder at simre. Fordel saucen over blomkålsbuketterne og bag videre ca. 10 min. til kålen er mør og overfladen flot gylden. Server straks som appetizers med en blue cheese dip til eller som tilbehør til fx pulled pork eller spareribs.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?