Koteletter: Start med at røre krydderglacen: Rør brun farin, presset hvidløg, ½ spsk. chilisauce, kanel, stødt chili, spidskommen, ½ tsk. salt og 4 gode kværn peber sammen til farinen er opløst. Smag til med chilisauce efter behag. Dup koteletterne tørre, krydr dem med salt og peber og brun dem på alle sider på en pande i lidt olie. Læg dem i et lille ovnfast fad. Kom krydderglacen på panden og kog den op under omrøring. Fordel glacen oven på koteletterne og sæt dem i en 175 grader varm ovn i 10-15 min. til de føles faste - men stadig giver en smule efter ved let tryk. Lad dem hvile i 5 min. inden servering.
Coleslaw: Trim spidskålen for stok og grove yderblade og snit resten i fine tynde strimler. Skrub gulerødderne og riv dem groft. Pluk mynte og koriander og hak bladene meget groft. Riv ingefæren fint, pisk den sammen med sesamolie, limesaft, fish sauce, sukker og 1 spsk. chilisauce og smag til. Vend grøntsager, krydderurter og dressing sammen lige før servering, smag til en sidste gang og server straks.
Server sammen med stegte ris og en lækker peanutbuttersauce.
Kundekommentarer ()