0

Ovnristede gulerødder med sprød bacon, cremefraiche og forårsløg på bund af sprød hjertesalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt, flæk dem en gang på langs og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og rist dem ved 225 grader i c. 25 min. til de er møre og let gyldne.

Skær imens baconen i helt tynde strimler på tværs, rist den sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle.

Del salaten i enkelte blade, skyl dem godt og dup dem tørre. Skær hvert blad igennem på langs og anret bladene på et fladt fad. Tag gulerødderne ud af ovnen og lad dem køle en smule af. Trim forårsløget og snit det i helt tynde skiver.

Fordel de lune gulerødder ovenpå salaten og læg cremefraichen på i klatter. Drys med den sprøde bacon, forårsløg og gerne masser af fintklippet dild. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?