0

Ovnristet fennikel og broccoli på crispsalat med nektariner, Puylinser og sennepsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i mundrette buketter. Skær "fingre" og top af fenniklen og gem det til fyld i fx kødsauce eller en pastaret. Skær knolden i tern på størrelse med buketterne og vend begge dele i olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og rist dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til de er møre og et gyldne. Vend i dem en gang undervejs og lad dem køle af 10-15 min. efter ristning. Kog imens linserne i letsaltet vand, som anvist på pakken. Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Halver nektarinerne, fjern stenene og skær kødet i både. Pisk 4 spsk. olie med sennep, sukker, citronsaft, salt og peber - det er skal være en godt krads og let syrlig dressing. Fordel de lune grøntsager ovenpå salaten, drys med linser og dryp dressingen over. Løft let i, så den bliver blandet lidt. Top med nekatriner og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?