Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit løget og spidskålen i tynde strimler.
Skær limen i både.
Kog nudlerne 1 min. kortere end angivet på pakken, så de ikke er helt gennemkogte. Sigt vandet fra i en sigte og nudlerne kort under koldt vand.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, hak dem groft og gem til senere.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person og hak det godt, imens det steger, får godt med farve og bliver gennemstegt. Krydr kødet med salt og overfør til en stor skål.
Kom kålen og løget i den varme gryde og steg under omrøring, indtil de branker lidt og bliver gennemstegte. Krydr med salt og overfør til skålen med kødet.
Knæk æggene ud i gryden og steg dem i 1 tsk. olie pr. person. Rør rundt i dem, indtil ægget sætter sig. Tilsæt nudlerne og steg dem, indtil de bliver varme.
Overfør til den store skål og smag til med fiskesauce.
Fordel nudlerne i dybe tallerkener, top med peanuts og servér limebådene til.
Kommentarer og forslag til opskriften