Skær blomkålen til disse pakoras i ret små stykker (ca. som 2 kroner).
Fyld endelig alt det blomkål, der "smuldrer" af, ned i dejen også.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær blomkålen i små buketter. Snit løg i slanke både.
Rør kikærtemel med krydderimix og salt. Tilsæt 1/4 tsk. bagepulver pr. pers. og ligeså mange gram koldt vand som kikærtemel. Spæd med mere vand hvis behov. Dejen skal være som tyk pandekagedej.
Vend grøntsagerne i dejen.
Varm ca. 2-3 cm olie op i en dyb pande.
Steg pakoras i den varme olie i ca. 4-6 min., til de er gyldne og gennemstegte. Afdryp dem på en rist.
Sigt vandet fra kikærterne, og steg dem i olivenolie på en stor, varm pande i 3-4 min. Krydr med salt og citronsaft.
Skær tomaterne i tern, hak persille groft og rødløg fint, og vend det hele med de lune kikærter. Smag til med salt, olivenolie og evt. mere citron.
Rør yoghurt med en smule olivenolie, salt og revet hvidløg.
Anret pakoras med kikærtesalat og yoghurtdip. Drys med lidt spicy nigella og servér straks.
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Spicy nigella & sesam indeholder:
33% nigellafrø, 33% hvid sesamfrø og 33% tørret chiliflager
Kundekommentarer ()